O familie din satul Carja, judetul Vaslui, a pus o copaie sub streasina casei, duminica, pentru a colecta apa de la ploaia torentiala care a cazut in zona. Fetita a iesit la joaca, in curte si s-a apropiat de vasul urias plin cu apa. Nesupravegheata, copila  a cazut in copaie si nimeni nu i-a auzit strigatele de disperare. Cand mama ei a iesit in curte, a gasit-o plutind deasupra apei de la ploiae, fara suflare.

Copila avea doar doi ani si jumatate.

Parintii ingroziti au urcat fetita in masina si au dus-o la spitalul din Murgeni, iar acolo au fost asteptati de o ambulanta de la Barlad. Medicul a incercat timp de 45 de minute sa o readuca pe micuta la viata, insa eforturile lui au fost inutile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"In cauza s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, politistii din Murgeni fiind la fata locului, unde desfasoarã o ancheta privind imprejurarile mortii fetitei de numai doi ani si jumatate.", a precizat Silvia Manta, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si