"Despre prezentul meu sentimental… este un subiect despre care vreau sa vorbesc foarte putin, eu am fost acolo si nu am stiut absolut nimic despre ce se intampla. Eu am fost sincer inca din prima zi. Acum sunt bine, sunt fericit, ma bucur de o perioada minunata din viata mea. Atat eu, cat si Claudia am fost oameni sinceri, care au facut exact ceea ce au simtit. Ce s-a vazut pe camera, exact acel lucru s-a intâmplat.

Am reusit sa descopar acolo un om minunat, frumos, pe care o sa il admir toata viata si vorbind foarte mult, ajungi sa empatizezi. Unul dintre lucrurile frumoase pe care le-am castigat din acest proiect a fost prietenia cu aceasta femeie superba si minunata, pe care o cheama Claudia Pavel”, declara sportivul, in urma cu ceva timp.

Relatia lui Catalin cu Claudia pare una destul de stransa si chiar daca nu se afiseaza in public unul langa celalalt, intre cei doi concurenti de la Exatlon ar exista o atractie aparte.

Cei doi s-au intalnit zilele trecute in fata casei lui Liviu Varciu, din cartierul Greenfield, potrivit cancan.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Claudia i-a cerut ajutorul fostului ei coleg de la Exatlon, intr-o problema legata, cel mai probabil, de masina.

Ca un barbat saritor si prietenos, Catalin Cazacu s-a conformat. Pret de cateva minute, cei doi au stat apoi de vorba, iar la final s-au sarutat, amical, pe obraz.

Ana Roman, fosta logodnica a lui Catalin Cazacu, a renuntat definitiv la sportiv.

Tanara a marturisit ca a inceput sa se detaseze usor-usor de relatia avuta cu motociclistul si incearca sa se axeze mai mult pe viata profesionala, pe proiectele pe care le are.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si