Alina Fekete era din Oradea si zacea in spital de mai bine de sapte luni, in urma unui accident grav care s-a produs pe Soseaua Borsului si in care un politist de frontiera din Sintandrei a murit pe loc. anuntul a fost facut pe o retea de socializare de catre sora Alinei, care, impreuna cu prietenii lansase o campanie de strangere de fonduri, in speranta ca o vor salva.

"Nu te vom uita nici o singura data. Vei ramane in inima si in sufletul nostru pe veci. Drum lin spre ingeri, suflet minunat, sincere condoleante familiei", a scris unul dintre apropiatii Alinei, care i-a fost alaturi in suferinta. Alina va fi inmormantata sambata, 7 iulie, ora 13, la Capela Hasas, din Cimitirul Municipal Oradea, iar in urma ei ramane o familie indurerara, dar si fetita ei.

Tanara era internata la spitalul privat de recuperare Polaris din Cluj Napoca si dadea semne ca s-ar putea recupera, insa a pierdut lupta pentru viata joi, dupa-amaiaza.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alina Fekete era ranita in urma unui accident care s-a produs pe 1 ianuarie 2018, cand un sofer nu a adaptat viteza la intrarea intr-un sens giratoriu si s-a rasturnat. Tanarul, Silviu Florin Daraban, 35 de ani, era politist de frontiera, locuia in Sintandrei si a murit pe loc, iar Alina a ajuns la spital in stare foarte grava. Ea a ramas prinsa intre fiarele indoite ale masinii, fiind scoasa de echipajele de pompieri ale ISU Crisana.

sursa: ebihoreanul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si