Simona Halep, liderul WTA, a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a fost invinsa, sâmbata, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, de taiwaneza Su-Wei Hsieh, numarul 48 mondial, in turul al treilea al competitiei. Halep a condus cu 5-2 in decisiv si a avut o minge de meci la 5-4 pe serviciul adversarei.

Infrângere dureroasa pentru Simona Halep, ce aminteste de alte victorii ratate de ea dupa

ce a controlat partide. Ea a facut un meci cenusiu pe Terenul 1 de la All England Club, dar putea trece in faza urmatoare, fara un foarte mare efort, daca ar fi concretizat avantajele, mingile de ghem/break avute. Halep a evoluat oscilant, a inceput fara agresivitate si fara initiativa, intrând intr-un joc de uzura ce a costat-o calificarea. Serviciul ei a fost slab, iar loviturile in lung de linie nu au nimerit terenul advers si s-a vazut invinsa fara aceste arme importante ce nu au functionat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hsieh are un joc tehnic, greu de contracarat daca are precizie. Ea da cu doua mâini atât reverul, cât si lovitura de dreapta. si loveste rapid, cu putere, mascând foarte bine directia in care va trimite mingea. Lovitura scurta si venirile la fileu sunt alte puncte forte din jocul ei.

Evolueaza cu inteligenta, poate interpreta mai multe partituri tactice si se misca bine pe teren, având o buna pregatire fizica si psihica.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si