Calin Breje, in varsta de 44 ani de ani, lucra la centrul operational din cadrul IPJ Bihor. Duminica s-a dus cu familia lui, la pescuit, pe balta privata a cumnatului sau, in comuna Ianca. Politistul, aflat in timpul liber, a decis sa intre in apa si sa inoate, dar nu a mai iesit.

Familia lui a alertat autoritatile, in jurul orei 18:55 si au venit doua echipaje de pompieri militari de

la Statia Sacuieni. O autospeciala de interventie cu barca si o echipa de paramedici, dar si un echipaj de Terapie Intensiva SMURD de la Oradea, cat si mai multe echipaje de politie din cadrul IPJ Bihor, au facut tot ce a fost posibil pentru a il salva pe barbat. La aproximativ jumatate de ora de la momentul disparitiei, calin Breje a fost gasit si adus la mal, insa, in ciuda incercarilor medicilor de a-l readuce la viata, barbatul a decedat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare formata din politistii Serviciului de Investigatii Criminale, politistii Serviciului Criminalistic si seful IPJ Bihor. Se efectueaza cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs tragicul eveniment.

Cauza exacta a decesului urmeaza sa fie stabilita in urma efectuarii necropsiei”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

sursa: bihon.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si