Daniela Ursu a povestit ca fiul ei, care a fost diagnosticat cu autism, s-a recuperat in intregime si a reusit chiar performanta de a promova examenul maturitatii.

”Timp de o saptamana, multi din prietenii mei s-au laudat cu notele mari de la Bac ale celor din familia lor.

ii felicit pe toti. Este cu adevarat o mare realizare ca unul din membrii familiei tale sa se poata lauda cu o realizare deosebita. Eu ma voi lauda cu un 6,53. Veti spune ca este o nota mica. Ei bine, aflati ca pentru fiul meu este o nota imensa. Iar pentru mine este o fericire enorma ca a fost in masura sa il obtina! De ce? Pentru ca fiul meu a fost autist si este in totalitate recuperat. Iar aceasta medie nu a fost obtinuta oriunde ci la profilul mate-info, adica la profilul la care se face cea mai grea matematica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Realizarea lui nu se datoreaza in nici un caz sistemului nostru de invatamant. Pot spune ca este o minune de la Dumnezeu. La ea au contribuit profesorii lui care au inteles din primul an problema cu care se confrunta.

Pe atunci autismul i se transformase intr-o forma de ADHD. De ce spun ca profesorii au contribuit esential la recuperarea lui? Ar fi putut sa il excluda, sa il abandoneze, sa il umileasca. Dar si-au dovedit calitatea de adevarati dascali si l-au silit sa devina normal. in special diriginta a scos untul din el. Putea in timpul asta sa se ocupe de pretendentii la 10 pe linie, dar ea a investit foarte mult in fiul meu. Pentru mine, ceea ce a facut pentru Grigore valoreaza mai mult decat 10 pe linie. Ceea ce vreau sa va spun este de fapt cu totul altceva”, a scris Daniela Ursu pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si