Singurul copil al celebrului actor Iurie Darie, decedat in 2012, este regizorul Alexandru "Ducu" Darie (59 de ani), de cativa ani manager al Teatrului Bulandra. Intr-un interviu recent publicat de ziarulmetropolis.ro, Ducu Darie a vorbit fara menajamente despre ce il deranjeaza cu adevarat la actuala societate romaneasca si nu numai. "La noi mă deranjează cel mai rău o stranie neimplicare a implicării. Nu pot să nu văd că în 30 de ani nu s-a construit un teatru… N-avem drumuri, n-avem educaţie… Cultura a fost în ultimii 30 de ani subfinanţată.

La noi e mult zgomot pentru nimic… Iar al doilea lucru care mă deranjează este această disperare de a avea tone de bani. Ce faci cu ei? Unii fac averi de sute de milioane de euro. Şi stai şi te întrebi ce fac cu ei? Îşi fac viloaie imense… Strângi, strângi, strângi şi pe urmă se întâmplă ceva şi peste două luni ai murit. Şi la ce foloseşte?!", a punctat Darie pentru sursa citata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Apoi, cunoscutul regizor a luat in discutie si aspectele globale ale nemultumirilor sale. "Iar la lumea mare mă deranjează un lucru care probabil că e în natura noastră: uităm repede. Vorbim de război etc., dar uităm că în urmă cu foarte puţin timp au murit 60 de milioane de oameni pe tehnologia de acum 60 de ani. Păi ce se va întâmpla cu asta de-acum? Apocalipsa! De-asta mi-e frică mie.

O apocalipsă care va fi ori foarte rapidă, ori enorm de lentă. Scoţi arma nucleară şi în 5 minute s-a terminat. Dar e şi aia lentă, unde vom ajunge în peşteri şi o luăm de la capăt… E un pericol mare. Lumea uită suferinţa. Uită lecţia", a incheiat Alexandru Darie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si