Vamesii din Nogent-sur-Oise, Picardie, au oprit la control un camion romanesc, in data de 9 iulie. TIR-ul, condus de un echipaj compus din doi romani, era incarcat cu chipsuri, conform actelor pe care le-au prezentat cei doi soferi vamesilor. Romanii erau ferm convinsi ca ei transporta chipsuri de cartofi din Spania, cu destinatia Anglia, insa oficialii de la vama au trecut la controlul amanuntit al incarcaturii si au descoperit 144 de pungi cu canabis, adica 163 de kilograme de droguri.

Cei doi soferi au fost arestati si a urmat anchetarea lor. Romanii i-au convins pe politisti ca nu aveau nici cea mai vaga idee ca in camionul lor se afla drogurile, asa ca au fost eliberati, insa camionul si incarcatura au ramas in custodia vamesilor. Politia a demarat o ancheta in care sunt vizate firmele care au platit pentru transportul pe care il faceau cei doi soferi romani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si