Alexandra Dempsey si-a luat bebelusul de la cresa si a observat ca are temperatura crescuta, insa nu parea nimic alarmant, asa ca mamica s-a gandit ca baietelul are o problema cu stomacul. Nu dupa mult timp, pe corpul lui Killy, baietelul de patru luni, a aparut o eruptie si febra a continuat sa creasca, iar parintii lui i-au administrat antitermic. Cand au vazut ca febra nu scade, parintii si-au dus copilul de urgenta la spitalul St.

Mary din Richmond, Virginia.

Medicii au efectuat mai multe teste si au venit sa le spuna parintilor care sunt rezultatele. Oamenii au fost devastati sa afle ca baietelul lor de patru luni fusese infectat cu bacteria miningitei. Amandoi stiau ca o astfel de infectie il poate ucide pe micutul lor, insa au sperat ca medicii il vor putea salva. In mai putin de 24 de ore, bebelusul a decedat pentru ca sistemul lui imunitar nu a putut sa lupte cu bacteria ucigasa. Se presupune ca baietelul a luat meningita de la o alta persoana care nu era vaccinata, dar nici nu avea simtomele bolii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Parintii lui Killy vor sa avertizeze despre pericolul nevaccinarii si spun ca vaccinurile nu ii protejeaza doar pe cei carora le sunt administrate, ci si pe cei cu care intram in contact.

Meningita este o afectiune care poate sa fie virala sau bacteriana si se stie ca forma virala se poate trata usor, iar bolnavul se recupereaza complet, insa meningita bacteriana este foarte contagioasa si poate sa puna viata oricui in pericol.

sursa: dailymail.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si