Gafa unei tinere din Serbia, care se prezinta a fi cantareata si model, a scandalizat o o multime de oameni. Jelica Ljubicic si-a facut un selfie in camera de spital a tatalui ei, care tocmai decedase. Fata nu a uitat sa isi scoata buzele in evidenta, asa cum face orice pitipoanca ce se respecta. Criticile au curs cu miile, iar printre cei revoltati, au existat si persoane care au acuzat-o de crima, observand cat de impasibila e fata intr-un asemenea moment.

Tinerica ramasa orfana a gasit si o descriere potrivita pentru poza pe care a publicat-o. „Tata...odihneste-te in pace. Am luptat cat de mult am putut, dar nu asta a fost dorinta noastra. Nu noi decidem cat traim. Ne-a parasit la varsta de 67 de ani. Iti multumesc pentru tot ce mi-ai oferit, sunt recunoscatoare ca sunt fiica ta si ca te-am avut drept tata”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gestul necugetat pe care l-a facut Jelica, cel mai probabil din dorinta de a atrage cat mai multi admiratori a costat-o mai mult decat s-ar fi gandit ea vreodata. A fost nevoita sa isi inchida toate conturile de pe retelele de socializare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si