Afaceri mici: o camioneta cu mancare

Prima propunere de pe lista noastra cu idei de afaceri mici este o camioneta mobila cu mancare. Daca detii o masina, cel mai simplu ar fi sa-ti cumperi o remorca, pe care sa o atasezi la autoturismul tau, cu ajutorul unui carlig de remorcare. Te sfatuim sa alegi o remorca acoperita, deoarece un astfel de obiect este potrivit indiferent daca iti propui sa vinzi inghetata, burgeri, pizza sau paste.

Un business cu mancare implica sa te deplasezi foarte multi kilometri, asa ca verifica, periodic, starea anvelopelor remorcii si masinii. In cazul in care ai nevoie de niste cauciucuri pentru remorca sau masina, nu ezita sa le cumperi.

Afaceri mici: o firma de catering

A doua propunere de pe „raftul” nostru cu idei de afaceri mici are legatura tot cu mancarea. Despre ce este vorba, mai exact? Despre o firma de catering – o varianta perfecta daca adori sa gatesti pentru alti oameni. O astfel de afacere mica poate fi inceputa in casa in care locuiesti. Si, cu timpul, se poate transforma chiar intr-o afacere mica de familie.

Afaceri mici: expert in amenajari interioare

Ti-ai decorat superb locuinta si, de asemenea, i-ai ajutat si pe cativa prieteni sa-si amenejeze casele? Daca asa stau lucrurile si iti place sa lucrezi cu forme si culori diferite, ar merita sa iei in considerare a treia varianta de pe lista noastra cu idei de afaceri mici si sa devii expert in amenajari interioare.

Roaga-i pe prieteni sa te recomande cunoscutilor, mergi la niste cursuri de dezvoltare si, iti garantam ca, in scurt timp, vei avea foarte multi clienti.

Afaceri mici: salon de cosmetica

Pe locul al patrulea in clasamentul nostru al ideilor de afaceri mici se afla urmatoarul startup: salon de cosmetica. Un astfel de business poate deveni foarte usor realitate daca ai experienta in domeniu si, mai mult, adori sa-i faci pe altii sa arate foarte bine.

Important este sa gasesti un spatiu bun (si ieftin) si, de asemenea, angajati pe care sa te poti baza.

Afaceri mici: locator

Printre propunerile noastre de idei de afaceri mici pe care le-am pregatit pentru tine se numara si una mai putin obisnuita – cea de locator. Ca sa devii locator nu trebuie sa depui foarte mari eforturi, ci doar sa iti inchiriezi camerele libere din locuinta. O asemenea idee este foarte buna daca ai o casa mare, care se afla intr-o zona atractiva pentru chiriasi.

Afaceri mici: trainer prin Skype

Daca esti foarte bun intr-un anumit domeniu, ideea de afacere mica pe care o avem pentru tine este sa devii trainer. Adica sa le impartasesti altora din experientele tale si, in plus, sa castigi si bani frumosi. De exemplu, daca te pricepi la machiaj, poti sa incepi sa tii cursuri la tine acasa sau prin Skype.

Afaceri mici: web designer

Daca lucrezi ca web designer si ai ceva experienta, ai putea sa-ti gasesti cateva proiecte de care sa te ocupi in weekend sau in restul orelor tale libere. Cu timpul, vei putea chiar sa renunti la jobul tau full-time si sa devii propriul angajator.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si