In continuarea informatiilor referitoare la  accidentul rutier produs la data de 22.07.2018 in regiunea Cloppenburg, Germania, MAE face urmatoarele precizari:

"Ca urmare a demersurilor efectuate de Ambasada Romaniei la Berlin, autoritatile locale au confirmat faptul ca in urma accidentului au fost raniti 7 cetateni romani. Acestia sunt internati la unitati medicale din zona, starea lor de sanatate fiind stabila.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mentionam ca cetatenii romani sunt angajati ai aceleiasi companii si, prin intermediul angajatorului, membrii de familie ai acestora au  fost informati cu privire la accident. Ambasada Romaniei la Berlin monitorizeaza cu prioritate situatia si mentine legatura cu autoritatile locale si cu angajatorul, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in limita competentelor legale".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si