Cantareata Demi Lovato a fost spitalizata, marti, la Los Angeles din cauza unei posibile supradoze de heroina, starea ei fiind stabila, potrivit informatiilor aparute in presa americana, citata de AFP.

O purtatoare de cuvant a unitatii de pompieri din Los Angeles a confirmat pentru AFP ca a raspuns unui apel de urgenta pentru a transporta o femeie de 25

de ani de la adresa care coincide cu cea a artistei la spital, insa a refuzat sa identifice persoana.

Site-ul dedicat celebritatilor TMZ a publicat inregistrarea apelului in care paramedicii spun ca Lovato este inconstienta si o trateaza cu Narcan, un spray nazal care se foloseste in cazul intoxicatiei cu droguri.

Revista People a citat surse apropiate lui Lovato care spun ca artista era in stare stabila si ca, supradoza nu era de heroina asa cum a relatat initial TMZ.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Un fost copil vedeta al Disney, Lovato s-a luptat cu dependenta de alcool si droguri mai multi ani. intr-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong" se arata cum obisnuia sa prizeze cocaina de mai multe ori pe zi dar a gasit calea de a merge la dezintoxicare si de a se intoarce la o cariera de succes.

In urma cu o luna, ea a lansat cantecul "Sober", in care le cere parintilor iertare. 

Nascuta pe 20 august 1992, Demetria Devonne „Demi” Lovato este cantareata, compozitoare si actrita americana. Ea a debutat in serialul „Barney & Friends”, dar a devenit cunoscuta pentru interpretarea rolului Mitchie Torres in filmele „Camp Rock” si „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010). Ea s-a remarcat si in serialul „Sonny si steluta ei norocoasa/ Sonny with a Chance”.

In industria muzicala, Demi Lovato a debutat in 2008, cu albumul „Don't Forget”. Ea a mai lansat albumele: „Here We Go Again” (2009), „Unbroken” (2011), „Demi” (2013), „Confident” (2015) si „Tell Me You Love Me” (2017).

Dupa hitul "Despacito" Luis Fonsi a scos un altul alaturi de artista. In acest an Demi Lovato a facut echipa cu Luis Fonsi si a scos un nou hit, care inca suna in boxele din cluburile din Romania: "Echame la culpa".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si