Will se plimba pe Westminster Bridge din Londra, cand o masina l-a lovit din spate. Atunci nu a stiut, dar a fost prins intr-un atac terorist care a ucis cinci oameni si a ranit alti 50. In haosul care a urmat o straina a avut grija de el. Dar apoi au fost separati si nu-si mai amintea decat fata acesteia.

Cristina mergea cu bicicleta pe podul Westminster cand a vazut oameni strigand, iar un trecator i-a spus sa se intoarca inapoi, deoarece a avut loc un accident teribil.

Ea si-a pasat bicicleta si a continuat pe jos. Are pregatire medicala si s-a gandit ca ar putea fi de ajutor.

Povesteste ca a ajuns la un tanar intins pe carosabilul umed, cu un alt barbat aplecat peste el. "Te rog, poti sa preiei? Trebuie sa plec", i-a spus Cristinei omul aflat in picioare si apoi pleaca. Atunci a stat alaturi de el pana a fost preluat de medici. Din acel moment, Will a cautat-o neincetat pe femeia care l-a salvat. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un an mai tarziu, cei doi sunt impreuna. Will, are 25 de ani, iar Cristina, 34 de ani. El s-a nascut si a crescut in Londra, in timp ce ea este din Portugalia, dar s-a mutat in Marea Britanie in urma cu 12 ani.

Atacul terorist comis de Khalid Masood pe 22 martie 2017, i-a adus pe amandoi in acelasi loc, in acelasi timp.

Will crede ca a fost a doua persoana care a fost lovita de masina lui Masood. Cristina l-a intalnit dupa doar cateva minute de la atac. "Will nu arata grav ranit, dar era foarte confuz”, spune ea. "L-am tinut in brate si am incercat sa-l linistesc punandu-i multe intrebari. Stateam pe drum, urmarind aceasta scena groaznica si purtam o conversatie normala despre parintii si slujba lui", mai spune tanara portugheza.

Will a fost luat la spital de ultima ambulanta, dar Cristina nu a avut loc, asa ca acolo s-au despartit.

"Este uimitor cum prietenia noastra a pornit din ceva atat de teribil. Noi doi nu ne-am fi intalnit in mod obisnuit. Suntem de varste diferite, avem profesii diferite si traim si lucram in domenii diferite", spune Will.

Sursa: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si