Berbecii sufera adesea de dureri de cap si sunt predispusi la accidente cerebrale. Pentru ca sunt firi agitate, berbecii au predispozitii spre afectiuni gastro-intestinale sau hepatobiliare. Cea mai buna recomandare este sa evite stresul si sa faca pauze din activitate. Odihna este esentiala pentru berbecii impulsivi.

Taurii sunt predispusi la dureri in gat, laringite, amigdalite sau sinuzite. Nici glanda tiroida nu trebuie sa fie neglijata de nativii acestei zodii.

Cea mai buna recomandare este cumpatarea si disciplina alimentara pentru ca taurii sunt cunoscuti ca si gurmanzi inraiti.

Gemenii sunt predispusi accidentarilor, iar entorsele sunt cele mai comune. racelise severe, pneumoniile si bronsitele sunt afectiuni la care sunt predispusi nativii Gemeni, care sunt foarte sensibili la frig si umezeala. Se recomanda ca Gemenii sa tina sub control nivelul de stres.

Racii au un sistem digestiv sensibil si sunt predispusi la indigestii sau alte tulburari gastro-intestinale. Stresul ii afecteaza pe Raci la nivelul functiilor stomacului, iar spre batranete, nativii acestei zodii sunt predispusi la incontinenta urinara.

Leii au, in general probleme cardiace sau afectiuni legate de tensiunea arteriala si boli reumatice. Modul de viata prea adctiv si perioadele prea stresante, ii duc pe nativii Lei la dureri de spate si musculare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fecioarele au predispozitii catre afectiuni si tulburari digestive si sunt adesea victimele depresiilor, anemiilor sau problemelor hormonale. Fecioarele ar trebui sa acorde o atentie deosebita alimentatiei si sa elimine prajelile si condimentele in exces. Benefice pentru Fecioara sunt dietele vegetariene si meditatia.

Balantele sunt predispuse la afectiuni renale, iar hidratarea corespunzatoare este prima recomnadare pentru acesti nativi. Alte afectiuni de care pot suferi Balantele sunt migrenele si reumatismul. Modul de viata haotic nu poate sa aduca sanatate, iar Balantelor le este recomnadat sa practice sporturi si sa mentina o dieta echilibrata.

Scorpionii sunt predispusi la afectiuni genitale si nu sunt feriti nici de tulburari cardiovasculare sau nevroze. Scorpionilor li se recomanda ponderare si echilibru, ceea ce nu e deloc usor pentru cele mai seducatoare persoane din horoscop.

Sagetatorii sunt cei mai activi oameni din horoscop si, de multe ori, au o viata dezordonata, ceea ce le creeaza o predispozitie spre obezitate sau diabet. Consumul excesiv de mancare sau de bauturi ii poate duce la afectiuni hepatice, iar moderatia este un cuvant cheie pentru nativii acestei zodii.

Capricornii

au predispozitii catre durerile de genunchi, dureri articulare, entorse sau fracturi. Si dantura este un punct slab in ce priveste sanatatea Capricornilor, care survine din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase.

Varsatorii ar trebui sa acorde o importanta sporita sistemului lor circulator pentru ca sunt adesea afectati de sedentarism. Exercitiile fizice si hrana sanatoasa sunt recomnadarile cele mai bune pentru acesti nativi. Multi dintre Varsatori sufera de varice, nevroze sau Parkinson. Acesti nativi au o predisozitie spre accidente violente.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Pestii au picioarele extrem de sensibile, iar predispozitia spre alergii este cunoscuta in randul acestor nativi. Remediile naturiste sunt bine-venite pentru Pesti, iar virozele, pneumoniile sau dischineziile biliare trebuiesc trecute in lista afectiunilor la care sunt predispusi Pestii.

sursa: divahair.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si