In imagini, sarpele "Cher" se indreapta intr-un mod afectiv catre fetita de 5 ani.

Fata, care pare total linistita in prezenta sarpelui imens, care ar putea-o inghiti, a fost filmata in curtea unei case din Surrey. 

Videoclipul a fost postat de tatal copilei, care impartaseste zeci de videoclipuri cu Sonny si Cher pe social media.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sub filmul viral, care a fost vizionat de 386.000 de ori pe Facebook si de 76.000 de ori pe YouTube de cand a fost postat, barbatul a scris: "Prieteni pentru o viata! Pitonul Cher: Vreau doar chipsuri."

Videoclipurile pe Facebook si YouTube ale barbatului aduna adesea mii de vizualizari, asa cum este cel in care fiica sa doarme pe canapea, iar sarpele se plimba pe langa ea.

In descriere, el subliniaza ca "serpii nu sunt monstri insetati de sange", dar "sunt adesea reprezentati in mod eronat si provoca panica".

In timp ce unii utilizatori YouTube au declarat ca au gasit filmul "frumos", altii au întrebat cum ar putea fi in siguranta un astfel de sarpe masiv in jurul unui copil mic. Unul a spus "poate cineva sa-mi explice cum este acest lucru in siguranta?".

In timp ce un altul a comentat: "Cand vii acasa si pythonul ti-a ucis copilul, amintiti-va ca este un python şi asta fac ei."

In Indonezia, in iunie, o femeie de 54 de ani a fost inghitita in intregime de un python reticulat. In 2017, un agricultor de 25 de ani a disparut, in cele din urma fiind descoperit in burta unui python reticulat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si