„O sa nasc prin cezariana, nu pot naste natural pentru ca am facut o operatie la ochi si doctorul mi-a zis ca nu imi recomanda si ca este pe propria mea raspundere. Isi dai seama ca ai tot felul de temeri, pentru ca este totusi o operatie. Ideea e ca trebuie sa imi revin foarte repede, pentru ca la o saptamana si jumatate dupa ce nasc am spectacole.

Ma sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru ca un nou născut trebuie hranit din 3 in 3 ore”, a declarat Elena Ionescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iubitul Elenei este extrem de emotionat ca a devenit tata.

„Acum o ora (n.r. a nascut), mai exact. Elena e ok, e la terapie intensiva. Am fost, am vorbit cu ea, a spus ca vrea sa plece acasa.

Ala mic e ok si el. L-am vazut, asa, in treacat. Prima oara m-am uitat, n-am stiut daca-i al meu, daca nu-i al meu. Ma intrebau pe urma cate kile are, ce inaltime. Mi-a zis doamna asistenta 2,900. N-am mai auzit nimic, am ramas acolo, a inceput sa si planga. Urmeaza, acum, cand se duce acasa.(...) Ma gandesc de noua luni (n.r. la momentul asta).(...) Toata ziua va sta la terapie intensiva.
Il cheama Razvan si ne gandim mai departe. S-ar putea Razvan Andrei, dar ne mai gandim”
, a declarat la TV Dragos Razvan Stanciu, sotul Elenei Ionescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si