Vinovat pentru disparitia celor trei este Chris Watts, chiar sotul femeii disparute si tatal micutelor. Acesta le-a ucis cu sange rece pe toate trei si pana la urma a marturisit crimele oribile.

Initial, Chris a facut pe victima, a plans in fata politistilor si le-a spus ca nu intelege de ce sotia sa, care era insarcinata in 15 saptamani, ar fi plecat de acasa impreuna cu fetele.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zile la rand au fost cautate cele trei, dar nimeni nu a reusit sa le gasesca.

Intr-un final, Chris a mers in fata anchetatorilor FBI si le-a marturisit ce a facut. Dupa o conversatie emotionala cu sotia sa, acesta parca a innebunit, asa ca a ucis-o pe aceasta, dar si pe cele trei fete.

Desi initial a incercat sa musamalizeze cazul si sa scape "basma curata", Chris a cedat emotiilor si a recunoscut ce fapta abominabila a facut.

Barbatul a fost arestat imediat si urmeaza sa fie judecat pentru triplul asasinat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si