Oana Hanganu, astrolog şi consilier Feng Shui: pentru a atrage o nouă iubire, trebuie să arunci tot ce îţi aminteşte de relaţiile din trecut, să schimbi energia din casă şi să ştii exact ce fel de partener îţi doreşti. Şi să îşi cumperi o pereche de pantofi roşii!
 
Tehnicile şi remediile Feng Shui te pot ajuta să scapi de ghinion. Important este, însă, şi momentul când le pui în practică.
Duminică, 26 august, e Lună Plină: un moment perfect pentru ritualuri şi pentru schimbări importante!
 
Ritualul poate fi urmat şi în primele 3 zile de după Luna Plină.
 
Dacă nu ţi-ai întâlnit, încă, sufletul-pereche, poţi scăpa de ghinion şi cu ajutorul tehnicilor, remediilor şi ritualurilor Feng Shui.
 
Iată un ritual simplu, în 11 paşi:
 
1.) Aruncă tot ce îţi aminteşte despre fostele iubiri!
Nu te ajută cu nimic dacă păstrezi fotografiile cu fostul partener, trandafirii pe care ţi i-a dăruit la prima întâlnire sau mesajele siropoase şi declaraţiile trimise pe telefon sau pe Facebook!
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si