Totul s-a intamplat in jurul orei 13.00, pe o strada din fata spitalului din Galati. Potrivit reprezentantilor spitalului, barbatul a fost externat la cerere, iar pentru ca nu are familie a fost lasat pe strada, intr-un carucior.

Cel mai probabil, barbatul fusese operat recent, avand in vedere ca avea ambele picioare amputate si bandajate, dar era acoperit in totalitate de sange.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O tanara care l-a observat pe strada a povestit imaginile de groaza intr-o postare pe Facebook.

"Trec pe langa el, iar in momentul cand ajung langa dansul, cadea aproape in cap din carucior si tocmai in acel moment observa ca domnul avea ambele picioare amputate de la genunchi, bandajat tot, plin de sange si betadina, fara lenjerie intima sau altceva, doar cu o chestie albastra pe el (ceva ce ti se da la spital). Am inceput sa plang si sa tremur cand am vazut, oamenii treceau pur si simplu pe langa el.

Ma uitam si nu imi venea sa cred", a scris Oana Mardale pe Facebook.

Sursa: observator.tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si