Iata care sunt fructele care iti dau cea mai multa energie

Bananele au un continut ridicat de fibre, potasiu si zaharuri, cum ar fi glucoza, fructoza si sucroza. Bananele sunt o gustare perfecta pentru momentele in care te simti lipsit de energie.

Strugurii sunt o solutie ideala pentru un plus de energie. Strugurii contin vitamina B care asigura buna functionare a sistemului nervos.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Portocalele au un continut ridicat de apa, fibre, carbohidrati si vitamine. Toate acestea te vor reincarca instantaneu cu energie.

Merele sunt o sursa mai buna de a ne trezi dimineata decat cafeaua. Potrivit studiilor efectuate, merele se numara printre fructele care iti dau energie din plin. Daca merele sunt gatite, el isi pierd aceasta functie.

Afinele au nenumarate proprietati recunoscute ca fiind benefice organismului.

Consumate cu regularitate, sunt un adevarat combustibil, fiind bogate in vitamine si antioxidanti. Acestia din urma ajuta la detoxifierea organismului, lucru care te va face sa te simti mult mai activa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si