Mugurel si Cristi Sfetcu spun ca Gales ar fi vandut fara acordul lor o vila de aproape 200 de mii de euro, pe langa alte kilograme de bijuterii din aur, zeci de perechi de pantofi si costume populare.

"Mai intai au spus ca am avut kilograme de aur. Dupa asta ca am dat hainele de piele ale Zanicii si ca ei nu s-au ales cu nimic.

Apoi, au inceput sa intrebe unde sunt costumele populare ale mamei lor.

M-au enervat atat de tare incat ma gandeam sa le cer oamenilor, celor care le-am impartit hainele sotiei mele, sa le aduca inapoi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acum, ce sa vezi...vor mobila de la vila. Au cerinte aberante. De unde sa le dau daca eu am vandut vila cu tot cu mobila din ea.

Si daca as fi vrut sa o iau nu as fi putut. Da, era un mobilier de super calitate insa, ce nu stiu ei e ca aceasta nu se putea scoate din casa! Noi cand ne-am mutat in vila mai intai am adus mobilierul si apoi am pus usile in toata casa.

Din cauza usilor, mobila nu poate sa fie scoasa de acolo.

Asa ca ce sa fi facut, am vandut vila cu tot cu mobilierul din ea", a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si