Mihaela Brooks explica in doua paragrafe de ce era imposibil ca Madalina Manole sa se fi sinucis cu Furadan, asa cum a sustinut procurorul de caz. Persoanele care ingereaza Furadan sufera o micsorare a pupilelor, pe cand la Madalina acestea erau mult marite. Acest detaliu nu a fost observat sau bagat in seama de nici unul dintre specialistii care s-au ocupat de anchetarea mortii artistei, acum 7 ani.

„Unul din modelele medicinei legale si toxicologiei care arata ca nu a fost suicid: cercetarile, stiinta arata ca Furadanul care este luat de orice specie, indiferent daca este pasare, animal sau om, are ca efect miosis. Sunt pupilele constranse, dupa cum vedeti sunt cat gamalia de ac.

La Madalina, noi avem midriaza, avem pupile dilatate. Cum a putut ea sa ingereze atata cantitate de Furadan si ea sa fie singura din lumea aceasta careia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan”, arata Mihaela Brooks intr-un video postat pe Youtube.

Daca Madalina Manole s-a otravit, ce cauta pata de sange pe perete?

Iar asta nu este singura dovada ca varianta sinuciderii cu Furadan nu prea sta in picioare. Mihaela Brooks sustine ca a gasit multe greseli in modul in care au anchetat procurorii, pe care le-a si expus pe larg in ultimii 2-3 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Exista multe urme pe care Procuratura le-a ignorat. Una din ele este pata de sange de pe perete. Dedesubt, la 60 cm distanta de pata este cirpul Madalinei.
O alta urma care exista si pe care Procuratura a ignorat-o total este prezenta fenobarbitalului in sange. Fenobarbitalul, dupa cum stim, are un efect asupra organismului, in primul rand o stare de somnolenta si este si anticovulsionant.

Ca urme care trebuiau sa exista in cazul in care Madalina ingera voluntar Furadanul este lipsa Furadanului de pe buzele Madalinei. Sa nu uitam ca Furadanul este vascos, este ca un iaurt si in momentul in care intra in contact cu orice obiect, chiar si cu pielea, nu mai iese la spalat, nu dispare.

S-au ignorat efctele medicale ale Furadanului asupra organismului in cazul ingerarii voluntare. Sunt efecte care nu sunt prezente la Madalina, la fel cum avem si pupilele dilatate cand trebuiau sa fie constranse cat gamalia de bold daca ingera Furadanul.

Cazul se poate rezolva, chiar daca este complex, dar pemtru asta trebuie sa existe bunavointa justitiei, sa dea atentie erorilor care s-au facut la caz”, a mai spus Mihaela Brooks.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si