Alina de România, cum se numeşte acum soţia fostului principe Nicolae, a fost o mireasă elegantă, dar simplă. A avut pregătite pentru eveniment, două rochii, una pentru ceremonia de la biserică şi alta pentru petrecerea de dupp. La rochiile de mireasă a accesorizat un buchet delicat, din flori albe.

Alina a dezvăluit ce a făcut cu buchetul său de mireasă după nuntă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La doar o zi după eveniment, Nicolae şi soţia lui, alături de părinţii acesteia, au fost la Curtea de Argeş, pentru a se ruga la mormintele strămoşilor fostului principe.


Mergând la mormintele Regelui Mihai şi a Reginei Ana, bunicii soţului ei, Alina a făcut un gest emoţionant.
„Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc (n.r. Curtea de Argeş). Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae”, a declarat Alina, chiar înainte de a se ruga la mormintele bunicilor soţului ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si