Tragedia a avut loc în faţa casei familiei Pleşcan, din satul Boureni, comuna Moţca, judeţul Iaşi. Mama şi copila de doi ani au ieşit la poartă pentru a-l întâmpina pe băiat. După ce acesta a coborât, fetiţa s-a dus în faţa maşinii şi a fost călcată mortal.

Şoferul era beat şi mai avusese carnetul suspendat, a anunţat bzi.ro! Primarul a recunoscut că era un angajat-problemă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

"Am fost solicitaţi să intervenim la ora 11:59 la un accident rutier cu victimă în sat Boureni, comuna Moţca. A fost imediat coordonat un echipaj medical de urgenţă cu medic de la substaţia Paşcani, care la locul solicitării a găsit o fetiţă de 2 ani ce prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Cadrele medicale au constatat decesul”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Şoferul care a ucis fetiţa se numeşte Neculai Acatrinei. El este angajat al primăriei Moţca şi lucrează ca şofer de prin anul 2005. Ciudat este faptul că anul trecut a mai rămas o dată fără permisul de conducere, tot din cauza unor abateri rutiere. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si