Superstiţiile despre rochia de mireasă sunt mai vechi decât istoria, iar miresele au încercat mereu să ţină cont de ele pe cât posibil. Conform specialiştilor, sunt câteva semne rele care ar putea să-ţi pună căsnicia în pericol. 

Dacă vrei să ai o căsătorie fericită trebuie să ştii de ce să te fereşti. Conform Secretele, superstiţia spune că dacă mireasa îşi agaţă sau îşi rupe rochia în ziua nunţii e semn rău, pentru că va avea probleme cu viitorul soţ.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Niciodată o viitoare mireasă nu trebuie să îmbrace rochia sau celelalte accesorii decât în dimineaţa zilei în care merge la altar. Trebuie să probeze lucrurile pe rând, pentru că altfel duhurile rele o vor ispiti, mai scrie sursa menţionată mai sus.

O mireasă care îşi coase singură rochia îşi va coase şi norocul şi va alunga toate relele şi nenorocirile. O femeie ce va plânge când îşi coase singură rochia de mireasă scapă de toată nenorocirea şi grija.

sursa foto: Gladstone Observer


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si