Trei prieteni din Bihor au murit într-un impact zdrobitor. Din cauza vitezei, maşina în care se aflau a intrat sub un TIR, apoi a luat foc. S-au aprins flăcări uriaşe. Proprietarul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, tocmai se întorsese din Austria. Sâmbătă seară, cei trei voiau să ajungă la un majorat, dar în ultima secundă au schimbat planul.

Ploua, iar pe asfaltul umed, şoferul nu a reuşit să stăpânească maşina puternică.

Într-o curbă periculoasă a intrat pe contrasens, direct în TIR. Şoferul camionului a reuşit doar să iasă din cabină, înainte de a se aprinde focul uriaş.

Cei trei prieteni au murit pe loc, spun surse din anchetă. A durat zeci de minute ca pompierii să stingă flăcările, sub privirile părinţilor tânărului de 24 de ani, cel care era proprietarul maşinii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

”N-ar fi avut şansă nici dacă nu ardea maşina”, spune tatăl tânărului.

Fiul lor, Milan, se întorsese cu o zi înainte din Austria, pentru cununia verişoarei lui. S-a întâlnit cu prietenii la un restaurant şi au hotărât să meargă la o petrecere de majorat. Dar, pentru că fraţii tânărului de 24 de ani erau într-un club, au schimbat planul. Iar el i-a dat cheile maşinii unui prieten.

Andrei, tânărul care a urcat la volan, avea 20 de ani. Îşi luase permisul de doar câteva luni, iar apropiaţii spun că urma să se angajeze ca şofer.

Astfel, schimbarea de planuri în ultimul moment s-a dovedit a fi fatală pentru cei trei. 

Sursă: observator.tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si