Îi face pe români să simtă farmecul vieţii la ţară şi gustul bucatelor de odinioară. Atfel pentru mii de turişti masă s-a transformat într-o adevărată sărbătoare. Cum a reuşit un sibian să dezvolte turismul în satele Transilvaniei, vedeţi în materialul următor.

Conceptul britanic, dar cu bucate tradiţionale, e invenţia soţilor Cismaru. Amândoi lucrau în sistemul bancar, când s-au hotărât că vor altceva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a fost înfometată până a ajuns la 27 kg, pentru că părinții își doreau un copil mic- antena3.ro

Citeste si: Nord-coreenii au intrat deja în pâine în Kursk. Peste 3.000 de soldați ai Phenianului au băgat spaima în localnici- wowbiz.ro

Cu gândul la copilărie, au reuşit să implementeze un model de succes menit să le arate turiştilor România cum era odată!

La sfârşit de săptămâna, soţii organizează un tur prin satele uitate, iar curioşii descoperă istoria şi legendele locului la pachet cu bucăţele delicioase din zona.  Mesele se întind de fiecare dată în altă parte!
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si