Potrivti skynews.com, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul patronului şi vicepreşedinte al clubului, nu se afla la bordul aparatului care s-a prăbuşit.

"Clubul Napoli este uluit de moartea preşedintelui lui Leicester, a fiicei sale şi a piloţilor elicopterului prăbuşit ieri seară. Suntem alături de club şi fani" e mesajul postat pe Twitter de SSC Napoli. Ulterior, tweetul a fost şters.

Vichai Srivaddhanaprabha obişnuia să vină şi să plece de la stadionul echipei sale cu elicopterul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Meciul din Premier League s-a încheiat în jurul orei locale 19.30, iar elicopterul a părăsit arena după ora 20.30. Aparatul de zbor s-a ridicat chiar de pe terenul Stadionului King Power, dar s-a prăbuşit după scurt timp, într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă şi a luat foc.

Un martor a declarat pentru BBC că a observat faptul că elicea de la coada aparatului nu funcţiona, ceea cea a făcut ca elicopterul să se rotească în spirală înaintea prăbuşirii. Un alt martor a afirmat că motorul elicopterului s-ar fi oprit şi din acest motiv aparatul s-ar fi prăbuşit.

Vichai Srivaddhanaprabha are 61 de ani şi este tatăl a patru copii. El şi-a început afacerile în 1989 şi a făcut avere în Thailanda din activităţi de tip duty-free.

Averea lui este estimată la peste patru miliarde de euro, fiind al cincilea cel mai bogat om din Thailanda.

Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul Leicester în 2010, cu 39 de milioane de lire sterline, când evolua în liga a doua. Sub patronajul său, echipa Leicester a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, câştigând campioantul în sezonul 2015/2016. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si