Marius Franţescu (29 de ani) este fiul preşedintelui PNL Mioveni, Costel Franţescu. Bărbatul era angajat al Brigăzii  de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi lucra în Poliţie din anul 2011.

Divorţase de puţin timp de soţia sa, Alina Lăudatu, şi ea poliţistă la Serviciului Economic al IPJ Argeş, cu care avea un copil în vârstă de trei ani. Cei doi împărţeau custodia copilului.   Astăzi, 3 noiembrie 2018, Marius Franţescu şi-a ameninţat fosta soţie că-l va omorî pe micuţul aflat la el, după care se va împuşca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, femeia este şi cea care a sunat la 112 după ce a găsit blocată uşa apartamentului în care se aflau cei doi.   Oamenii legii l-au găsit pe copil înfăşurat într-un sac, iar pe colegul lor, împuşcat în cap.  

Marius Franţescu fusese supus ultima dată testării psihologice în cursul acestui an, trecând fără probleme evaluarea. Nu se ştie deocamdată dacă arma folosită era cea din dotare, de la serviciu.

Sursă: adevărul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si