Alarma a fost dată de soţia cu care se afla în dovirţ poliţistul. Lângă cadavre, anchetatorii au găsit mai mai multe bilete de adio lăsate de poliţist, scrie observator.tv.

"Au fost trase două focuri de armă. Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă", a continuat procurorul Ştefan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Anchetatorii nu au dezvăluit prea multe din cele scrise în biletele de adio. "Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul", a spus procurorul criminalist Marius Ştefan.

Marius Frânţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş.

Apropiaţii lui au declarat că a ameninţat cu un asemena gest, dar nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Acesta ar fi luat foc atunci când soţia i-a cerut divorţul. 

Sursă: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si