Florin Busuioc a fost operat de urgenţă la Craiova, iar astăzi a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti.

Potrivit medicilor, starea lui de sănătate este una delicată, toţi apropiaţii se roagă pentru însănătoşirea lui.

Andreea Esca a mers în vizită la colegul său, la spital, la scurt timp după ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova.

Prezentatoarea părea distrusă de tristeţe şi vizibil îngrijorată pentru starea lui. Imediat ce a ieşit din clădirea spitalului, a stat câteva minute acolo, însă nu a dorit să discute absolut deloc cu jurnaliştii prezenţi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursa foto: cancan.ro

Medicul rezident Eugen Ţieranu, care l-a operat, împreună cu dr. Paul Traşcă pe actorul Florin Busuioc, şi despre care s-a spus că va rămâne şomer pentru că nu sunt locuri în spital, a declarat, că îşi face meseria cu plăcere şi vrea să rămână în ţară, la Craiova, oraşul său natal.

Eugen Ţieranu a declarat că, după intervenţia de marţi

noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou şi că îşi face meseria cu plăcere. „Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si