În ţară sau în străinătate, experienţă este cuvântul de ordine la angajare în domeniul tehnic! Li se cere şi studenţilor de profil, care ajung la cel mai mare târg de cariere organizat special pentru ei. Puţini sunt, însă, cei care au plecat din prima zi cu un angajament ferm! Cauza: diferenţa prea mare între oferta firmelor şi aşteptările tinerilor.

 

Studenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt foarte interesaţi că acesta să fie pe domeniul în care şi-au terminat studiile. Apoi, în ordinea priorităţilor, urmează funcţia pentru care vor fi angajaţi şi salariul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dorinţele tinerilor sunt, însă, primite cu reticenţă de către angajatori, deşi... la acest târg, sunt prezente 55 de firme în domeniul inginerei care oferă mii de locuri de muncă în ţară sau în străînătate.

În aceste condiţii, studenţilor le sunt oferite variante că să înceapă deja să câştige şi bani, şi experienţă în domeniu.

Oferta locurilor de muncă de la târgul de cariere acoperă cerinţele celor 15 facultăţi ale Universităţii Politehnice din Capitală.

Studenţii o pot consulta până mâine seară, când se încheie evenimentul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si