Daca de gardul care se intinde pana in apele oceanului se pot agata cu disperare, migrantii cedeaza in fata armelor indreptate catre ei de soldatii americani, trimisi la frontiera cu Mexicul.

In urma celor care au ajuns deja la granita cu America, dupa o luna in care au parcurs mii de kilometri, printr-o caldura ucigatoare si chiar infruntand un uragan, sunt alte mii de migranti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Presedintele Donald Trump nu renunta, insa, in fata acestui val de migranti din America de sud. Declaratiile facute dupa alegerile organizate la jumatatea mandatului raman si azi punctul sau vehement de vedere: caravana este o invazie pentru Statele Unite, sustine liderul de la Casa Alba, in ciuda tuturor criticilor.

Mexicul le-a oferit azil si vize de munca migrantilor care au batut atata drum ca sa ramana neputinciosi, in fata unui zid. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si