E clar că geanta de piele “Simona Halep” costă o avere. Recent, tenismena a colaborat cu producătorul de produse din piele Maff, care a lansat prima geantă de sport, personalizată cu iniţialele Simonei, SH, dar şi cu culorile turneului de la Ronald Garros, verde şi cărămiziu.

Geanta de piele “Simona Halep” costă o avere:  “Sunt onorat că am realizat design-ul genţii numărului 1 mondial"

“Sunt onorat că am realizat design-ul genţii numărului 1 mondial la tenis, în culorile primului Grand Slam pe care l-a câştigat”,  a postat designerul la fotografia care o înfăţişează pe Simona cu geanta de sport în mâini. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Geanta de piele “Simona Halep” costă o avere. Preţurile variază între 1.000 şi 2.000 de euro

Preţurile de pe site-ul producătorului arată că geanta de piele “Simona Halep” costă o avere. În oferta magazinului online sunt zeci de genţi identice, în diferite culori şi cu diverse iniţiale, care costă de la 1.000 de euro la 2.000 de euro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si