Cozi interminabile, nervi si romani suparati ca nu pot ajunge acasa de 1 decembrie.  Aceasta a fost situatia la Vama Albita deoarece sistemul de informatii Schengen a cedat. Ore petrecute blocati in masini, oameni infrigurati si nervosi, zeci de autoturisme si tiruri blocate. Aceasta a fost cosmarul trait azi noapte de romanii care vroiau sa revina in tara prin Vama Albita.

Degeaba au incercat soferii nemultumiti sa ia legatura cu biroul de la Bucuresti, programul se terminase si s-au vazut obligati sa stea pe loc.

Motivul acestor postari pe retelele de socializare, cu tipete, discutii cu autoritatile si multe claxoane a fost  faptul ca sistemul de informatii Schengen a cedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa 4 ore de asteptare, coada de masini se intindea pe o distanta de trei kilometri. Potrivit autoritatilor o defectiune tehnica a paralizat practic activitatea in vama.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si