Adelina Pestriţu este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Viaţa ei s-a schimbat, iar micuţa Zenaida îi oferă în fiecare zi momente de plăcere. Acum, în urmă cu doar câteva zile, Ade şi-a dus minunea să îl întâlnească pe Moş Crăciun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea mică s-a bucurat, iar moşul, venit tocmai din Nordul Europei, i-a făcut un cadou. "Am venit să îl cunoaştem pe Moş Crăciun. Am auzit că ne vizitează ţara şi Zeny a vrut neapărat să fie prima care îl cunoaşte. E prima ei întâlnire. I-a spus şi o poezie frumoasă, aşa, pe limba ei. Este fascinată de tot ceea ce vede. Acasă am împodobit deja bradul şi îi place. Ce îşi doreşte ea de la Moş Crăciun? Zeny şi-ar dori să stea mai mult în braţe. Când ne vede că facem puţină treabă prin casă ne atrage atenţia imediat să ne jucăm cu ea, să o luăm în braţe. O să vină şi la ea Moşul şi abia îl aşteaptă!", a declarat Adelina.

Imagini FABULOASE de la întâlnirea dintre Zenaia şi Moş Crăciun vedeţi diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si