Gabi Nedelcu a dovedit încă din prima emisiune Exatlon sezonul 3 cât de bun este, fratele lui Alex Nedelcu din primul sezon, a câştigat de fiecare dată când a intrat în joc împotriva Faimoşilor. Aşa că, tânărul Războinic are deja numeroşi fani. Aceştia îl compară însă mai mult cu Iulian Pîtea din sezonul 2 decât cu Alex Nedelcu.

”E rapid tipul, îmi aduce aminte de Iulian”, este comentariul unui fan la adresa lui Gabi Nedelcu.

”Se descurcă mai bine decât Alex”, a completat un altul. ”Viteza lui Iulian şi ţinta lui Alex= bombă”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sunt doar câteva dintre aprecierile fanilor la adresa lui Gabi Nedelcu după prima emisiune Exatlon sezonul 3.

Gabi Nedelcu de la Exatlon este fratele lui Alex, Războinicul din primul sezon

Gabriel Nedelcu are 21 de ani şi practică dansul sportiv. A plecat la Exatlon sezonul 3 spunând că perseverenţa şi încrederea în el însuşi îl vor ajuta să ajungă acolo unde îşi doreşte.

Gabriel Nedelcu este fratele mai mic al semifinalistului de la Exatlon sezonul 1, este un tnar echilibrat, creativ, in care telespectatorii vor regasi cu siguranta trasaturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent in primul sezon „Exatlon”. Crede cu tarie ca perseverenta si increderea in el insusi il vor ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si