După plecarea coechipierei lui, Ana Otvoș, din concursul Exatlon, Iulian a făcut unele mărturisiri.

Ana Otvoș, care a făcut parte din echipa Războinicilor de la Exatlon, a părăsit competiția. Ea a fost nevoită să renunțe la concurs din cauza unei accidentări.

După plecarea Anei Otvoș, Iulian Pîtea, unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Războinicilor, a făcut o declarație cu totul neașteptată, care le-a dat de gândit celorlați colegi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Noi am avut un scop, am tras să ajungem toţi Războinicii, şapte, la individuale. Şi de când s-a accidentat Alin parcă am atras toate lucrurile negative de partea noastră.

Am mai zis – şi imediat ce a plecat Ana, şi înainte să plece Ana – nu sunt trist că a plecat, sunt dezamăgit că a plecat accidentată, pentru că e ultima parte a jocului.

Azi pot să plec eu, mâine poate să plece Pulhac sau invers. Ideea e că toţi plecăm… Ce oferi, aia primesti! Chiar dacă încerci să împachetezi nişte lucruri mai mult decât trebuie, primeşti exact ceea ce meriţi”, a fost declarația lui Iulian Pîtea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si