Doi dintre protestatari au fost târâţi cu forţa din sediul televiziunii publice. Oamenii au scandat sloganuri împotriva partidului de guvernământ şi a Televiziunii publice, acuzată că susţine interesele Guvernului. Sute de agenţi ai forţelor de ordine din Budapesta au fost mobilizaţi, după ce protestatarii au forţat uşile sediului televiziunii publice MTVA. Demonstranţii au fost dispersaţi după folosirea spray-urilor cu piper.

Proteste în Ungaria!Manifestanții au luat cu asalt sediul televiziunii

În revendicarea în cinci puncte a parlamentarilor opoziţiei se cere în special abrogarea unei noi legi controversate a muncii, care le permite angajatorilor să solicite până la 400 de ore suplimentare de muncă pe an.

Protestatarii cer de asemenea o mai mare independenţă a mass-mediei publice, precum şi aderarea Ungariei la Parchetul European, refuzată de Budapesta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

SURSA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si