Dar, pana sa ajungem aici, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Aveti nevoie de un dovleac mai mare si de cateva ingrediente esentiale.
Sarmalele in dovleac sunt o mancare pentru care trebuie sa va inarmati cu multa rabdare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Se ia dovleacul, se scobeste si se unge cu condimente, care dau savoare preparatului.
Apoi se amesteca ingredientele si se pregateste carnea. Sarmalele nu trebuie inghesuite.

Inainte sa puneti preparatul la cuptor, bucatarii ne invata inca un secret. Sarmalele se pot servi direct din dovleac, langa mamaliguta si smantana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si