</div Alte imagini înfiorătoare au apărut în spaţiul public şi dovedesc efectele acestor substanţe care-i trimit pe tineri pe altă lume. Doctorii spun că, nu au antidot şi se tem de numărul tot mai mare al tinerilor care ajung la urgenţe. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Imaginile de-a dreptul socante au fost surprinse pe o strada din Oradea. Tanarul, aruncat in transa de drogul "zoombie", spun specialistii, pare lesinat.

Nu mai e-n stare sa se tina pe picioare si nici sa vorbeasca.

Cumplit e ca sunt tot mai multi tinerii care incearca astfel de substante periculoase de la varste tot mai fragede. Imaginile care starnesc ingrijorare sunt tot mai dese.

Specialistii il descriu ca fiind o combinatie letala de plante, unele otravitoare, si substante chimice folosite la combaterea daunatorilor. Practic, dupa ce consuma asa ceva, tinerii nu mai au control asupra corpului, iar efectele pot fi devastatoare.

"Pot sa duca de la banala euforie pana la coma sau deces, din pacate"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Din pacate, nu exista tratament pentru dependenta acestor tineri nicaieri in lume.

GIGEL LAZAR- directorul Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului- "Orice drog sintetic prajeste creierul si devine leguma.... era prajit de la drogurile sintetice". Discutam de o alta generatie care isi doreste adrenalina multa.

Grav e ca incep sa devina dependenti de astfel de substante inca de la 10-12 ani.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si