Radu Vâlcan i-a spus ADIO! Actorul s-a însurat în 2003 cu Tereza, însă povestea lor de iubire nu a durat decât patru ani. Astfel, în 2007, cei doi au divorțat de comun acord, iar ea a ales să păstreze numele lui, la vremea respectivă.

În prezent, femeia este căsătorită cu un grec și este mămică unei fetițe, în timp ce Radu Vălcan s-a însurat cu Adela Popescu. Cei doi au împreună doi băieți.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută că individ să creşti”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu câțiva ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele în 2015, în mijlocul naturii, pe domeniul Hader Chalet, în prezența a peste 60 de invitați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si