Adolescenta petrecuse sărbătorile de iarnă în Spania, la părinții ei plecați la muncă. Abia întoarsă în țară, din păcate, și-a găsit sfârșitul.

Raluca se afla în mașină cu un tânăr de 18 ani, care abia își luase permisul de conducere. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Fata a fost aruncată prin parbrizul mașinii și proiectată într-un gard. Fata a fost dusă în stare gravă la spital.

Citeste si: Actrița Ildiko Jarcsek-Zamfirescu a fost găsită moartă în locuința sa. S-a stins din viață la 75 de ani

„Pacienta de sex feminin, în vârstă de 15 ani, din Perieni, a fost adusă la CPU Bârlad de către Serviciul de Ambulanță, pe data de 9 ianuarie 2019, ora 22:00, cu politraumatism toraco-abdominal și craniocerebral prin accident rutier.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Încă de la preluare, pacienta prezenta stare generală gravă, fiind comatoasă- Glasgow 7, din nefericire, la ora 11:50, pe 10 ianuarie 2019, declarându-se decesul.

Șoferul, în vârstă de 18 ani, nu prezintă leziuni traumatice majore imagistic, însă, în condițiile sindromului confuzional instalat pe parcursul nopții, a fost direcționat Clinicii de Neurochirurgie Iași”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bârlad.

Din păcate, organismul ei nu a mai rezistat și a murit a doua zi. Părinții fetei sunt devastați și au venit în țară pentru înmormântare. Între ei și fiica lor exista o relație extrem de apropiată. De altfel, ultimul mesaj postat de Raluca pe rețelele de socializare a fost dedicat părinților ei.

Familia Ralucăi a fost lovită de mai multe tragedii în ultimii doi ani.

Mama fetei și-a pierdut doi frați, ambii în accidente de mașină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si