Mariana, concurentă în primul sezon Exatlon, dă de pământ cu unele concurente din sezonul 3. Sportiva recunoaște că urmărește cu mare interes concursul și deja are o părere atât despre Faimoși, cât și despre Războinici.

Citeste si: O cunoscută sportivă a murit după ce a contactat virusul gripal

„Costin Gheorghe este foarte bun. E determinat, are viteză, spirit de lider şi forţă fizică, dar şi psihică.

Îl văd finalist şi chiar câştigător. Mi-au mai plăcut Gabi, fratele lui Alex Nedelcu şi jandarmul de la „Războinicii”. Fetele de la „Războinici” şi de la „Faimoşi” din sezonul ăsta nu m-au convins. Şi, sincer, mi se par cam grase! Ce sportive sunt astea aşa durdulii şi cu celulită? Iar aia pe care o compară toată lumea cu mine, n-are nicio treabă cu concursul ăsta şi mai este şi vocală. Abia se mişcă, n-are pic de agilitate. De fapt îţi dai seama după silueta ei că nu are condiţie fizică. Asta e antrenoare de judo? Ferească Sfântul…Nu am nimic cu ea, dar locul ei nu e la Exatlon. Nu mă mai comparaţi fraţilor cu aia, că eu eram „rachetă” pe lângă ea, pe traseu. Îi spun şi în faţă când se întoarce. Cred ca va fi prima eliminată. Ştiţi că eu sunt un om sincer şi direct, mai ales când vine vorba de Exatlon, competiţia mea de suflet”, a declarat Mariana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Actorul Florin Busuioc a ajuns din nou la spital! Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp

Mariana de la Exatlon, nemulțumită de comparația cu Irina Postolea

Mariana nu este încântată că este des comparată cu Irina Postolea din acest sezon. Însă, puțini știu că sportiva a avut o viață plină de greutăți, însă în ciuda a tot ce a trăit ea a reușit să facă performanță în judo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si