Pe hartie, autostrada Sibiu-Pitesti, intrece orice asteptare! 71 de poduri, 9 tuneluri, 58 de viaducte, 10 pasaje si 8 noduri rutiere ar putea fi construite pe soseaua de mare viteza care va insuma 122 de kilometri.

Proiectul revolutionar promite sa rezolve, in acelasi timp, problema ursilor care mor in bataia farurilor. Pe anumite tronsoane, vor fi montate garduri ranforsate inalte de 3 metri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autostrada ar urma sa preia o mare parte din traficul de pe Valea Oltului. Potrivit acordului de mediu, soseaua va avea o latime de 26 de metri. Pe o portiune de 10 kilometri in zona Defileului Oltului, drumul de mare viteza va avea insa 23,5 m latime. Autostrada este impartita in 5 loturi, iar tronsoanele aflate la capetele acesteia, respectiv loturile 1 si 5, au fost scoase la licitatie in vara anului 2017.

Soferii nu sunt insa prea increzatori ca vor circula pe drumul de mare viteza vreodata! Lucrarile la autostada Sibiu-Pitesti ar putea incepe cel mai devreme in 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si