Și-au spus adio, iar la trei ani de la divorț a aflat că Heather, fosta sa soție, se recăsătorește. Mesajul pe care l-a scris Blake Higginbotham, după ce a primit această veste face înconjurul lumii.

„Ea este fosta mea soţie. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care i-a adus pe cei trei copii ai mei pe lumea asta. Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoşi şi am avut un divorţ amar.

Trei ani mai târziu, relaţia este extrem de diferită. Noi acţionăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un tip minunat. Se comportă minunat cu copiii mei, iar ei îl iubesc. Ca tată, nu pot să îmi doresc ceva mai mult de atât. Sincer, vă doresc tot ce e mai bun. Sunt mulţumit pentru multe lucruri, inclusiv relaţia pe care o avem. Orice om divorţat, te încurajez din tot sufletul să încerci şi să priveşti lucrurile din această perspectivă diferită. Doar pentru că nu mai sunteţi soţ şi soţie, nu înseamnă că nu puteţi fi mamă şi tată “, scrie bărbatul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

sursa foto: Antena 3 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si