Gradele din termometre ne indeamna sa punem cat mai multe haine pe noi, straturile sunt binevenite, dar fara excese de zel si cu materiale potrivite. Hainele termoizolante sunt printre cele mai cautate in aceasta perioada.

VALERIA HERDEA- MEDIC PRIMAR, MEDICINA DE FAMILIE: Sa aiba intotdeauna in imbracaminte fibre naturale sa aevite supra imbracarea si sa evite in acelasi timp dezbracarea excesiva.

Citeste si: Circula lejer cu mașina prin Cluj, când a pus o frână bruscă! Când a văzut ce i-a sărit în cale a înlemnit! "Nu credeam că pot vedea așa ceva în mijlocul orașului!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Materialele termoizolante sunt subtiri si dense, permit circularea aerului si creeaza o senzatie prelungita de confort, chiar daca oscilatiile termice sunt foarte mari. Cu alte cuvinte, uneori o geaca subtirica incalzeste mai bine decat o haina groasa si lunga.

Daca vreti sa treceti cu bine peste zilele friguroase, din garderoba nu trebuie sa va lipseasca incaltarile potrivite. Supranumite si "cizmele de zapada", apreschiurile sunt, de departe, cea mai potrivita alegere menita sa ne protejeze picioarele de frig si umezeala.

Cu doar sase articole vestimentare ne putem asigura caldura corpului si confortul necesar pe perioada rece. Pentru asta ar trebui sa scoatem din buzunar peste 500 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si