O boala psihica, aparent contagioasa, a lovit subit mai ales femeile. Printre cele pentru care munca a devenit imposibila, e si sotia acestui barbat.

Certificatul care atesta ca femeia e bolnava psihic atesta si ca are nevoie continua de supraveghere. Sotii pretind ca de cand boala le-a lovit nu le mai scapa din ochi pe consoarte.
Se feresc insa cand vine vorba sa declare cat bani incaseaza lunar de la stat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cinci persoane din comuna Rodna sunt diagnosticate, lunar, cu afectiuni psihice. La primarie, exista deja un teanc de dosare.

Autoritatile locale spun ca locuitorii incearca sa profite de ajutoarele de la stat dupa ce le taiasera indemnizatiile nemeritate. Suparati ca nu mai primesc banii, fostii asistati social au reusit sa faca rost de certificate care atesta ca sunt bolnavi psihic. Au ajuns astfel sa incaseze pana la 2 100 de lei.

O comisie de medici ar fi eliberat certificatele de handicap. Daca vor fi gasiti vinovati, toti si-ar putea pierde dreptul de a profesa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si