După mai bine de trei săptămâni de când a fost diagnosticată cu meningită, inima Dianei a încetat să mai bată. În ultimele 19 zile ea s-a aflat în moarte cerebrală, iar în cursul nopții trecute s-a stins din viață la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! O cântăreață cunoscută a murit după ce a suferit atac de cord pe scenă. Fanii sunt în stare de șoc

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit mamei sale, ea a intrat în stop cardiorespirator, noaptea trecută.

Medicii au anunțat familia de pe 6 ianuarie că nu se mai poate face nimic

Tânăra a intrat în moarte cerebrală, duminică, 6 ianuarie. Încă de atunci, medicii au anunţat că nu se mai poate face nimic pentru salvarea Dianei.

Citeste si: Gripa face ravagii în România! 5 mituri despre gripă și vaccinul antigripal

"Din nefericire evoluția bolii a fost una galopantă, starea pacientei s-a agravat iar în data de 6 ianuarie, ora 22:30 a fost declarată moartea cerebrală. În această situație, un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal.

Pacienta se află într-o stare ireversibilă, este conectată la aparate, iar funcțiile cardio-respiratorii sunt susținute în mod artificial, întrucât nu există activitate cerebrală", se preciza de atunci, într-un comunicat de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si